Purificator de apa pe baza de ioni de hidrogen

TIENS
-50%
4.760,00 RON 2.380,00 RON

Economisesti: 2.380,00 RON

Apa este esențială vieții și reprezintă aproximativ 60 - 70% din greutatea unui adult. Toate sistemele și procesele organismului sunt dependente de apă, începând cu detoxifierea și finalizând cu digestia. Purificatorul TIENS Hyper-H Health Cup este un dispozitiv de ultimă generație, care generează mase de hidrogen gazos (H2) ce se dispersează în apă. Consumul de apă bogată în hidrogen are multiple beneficii asupra întregului organism, foarte important fiind efectul de neutralizare a acțiunii nocive a radicalilor liberi ai oxigenului.
 
Stoc epuizat

Durata de livrare: Livrare in 48 de ore

Cod Produs: 133 Ai nevoie de ajutor? 0741340740
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Video (3)
 • Review-uri (0)
Purificator de apă pe bază de ioni de hidrogen
(punctaj 900 PV/700 BV daca este achizitionat la pret intreg pentru PACHET DE INSCRIERE)

DESCRIERE
Purificatorul de apă pe bază de ioni de hidrogen, echipat cu microcip de control, funcționează cu ajutorul unor electrozi tip rețea placați cu titan. Astfel, se produce electroliza și îmbogățirea acesteia cu ioni de hidrogen. TIENS Hyper-H Health Cup este un dispozitiv de dimensiuni reduse, ușor de transportat, versatil, cu design elegant și funcție specială ce conferă apei lumini spectrale în timpul purificării.
Hidrogenul gazos sau hidrogenul molecular diatomic are formula chimică H2. Este cel mai ușor element din univers, fapt ce îi conferă o biodisponibilitate celulară crescută. Hidrogenul molecular se dispersează rapid şi profund în toate celulele organismului și mitocondrii, putând străbate cu ușurință bariera hematoencefalică.
În corp, hidrogenul funcționează ca un antioxidant, care protejează celulele de stresul oxidativ și ADN-ul, împiedicând apariția inflamațiilor și multiplicarea necontrolată a celulelor și fortifică sistemul imunitar. Hidrogenul este 863 de ori mai puternic decât coenzima Q10, de 290 decât catehinele, de 221 decât polifenolii şi de 176 de ori mai eficient decât vitamina C.
Din păcate, hidrogenul prezent în formula apei nu este foarte accesibil celulelor organismului. Hidrogenul în formă "liberă" (moleculele de hidrogen nedependente de alte molecule) este relativ rar şi, fiind un gaz ușor, se evaporă repede.
Principalul beneficiu al apei hidrogenate este de a furniza celulelor corpului moleculele de hidrogen atât de benefice. Hidrogenul are o sarcină electrică neutră, penetrează rapid membranele biologice și ajunge la toate celulele, acționând ca un antioxidant. Consumând apă purificată și hidrogenată cu TIENS Hyper-H Health Cup vei asigura organismului hidrogen sub formă de electroni liberi ce intră în reacție cu radicalii liberi ai oxigenului, neutralizându-le efectul. Apa bogată în hidrogen ajută organismul să funcționeze mai eficient. 
BENEFICII
Beneficiile apei hidrogenate cu ajutorul Purificatorului TIENS de apă pe bază de ioni de hidrogen:
1. Îngrijirea și întreținerea pielii
Oxigenul activ cauzează pete negre și riduri. Reacția dintre hidrogen și oxigenul activ are ca produs de reacție apa, benefică în estomparea petelor, iluminarea pielii și hidratarea în profunzime a celulelor dermei.
2. Elimină oboseala de după antrenament și revigorează mușchii
În urma exercițiilor intense, crește cantitatea de hormon de creștere, producându-se oxigen activ. Prin consumul imediat de apă hidrogenată, nivelul oxigenului activ se va reduce, iar masa musculară va fi hidratată și hrănită cu nutrienți.
3. Curățarea organismului, controlul greutății și păstrarea vitalității
Lipsa exercițiilor fizice implică crearea în timp a unui dezechilibru la nivelul sistemului nervos vegetativ și a celui hormonal. Hidrogenul are capacitatea de a activa celulele afectate, stimulează fluxul sanguin inclusiv la nivel cerebral, menține buna funcționare a tractului digestiv și îi susține procesul de curățare.
4. Neutralizează efectele alcoolului și controlează aportul caloric
Consumul de apă hidrogenată în timpul mesei ajută la controlul aportului caloric. După consumul de alcool, nivelul radicalilor liberi crește. Hidrogenul contribuie la metabolizarea etanolului și a altor peroxizi, descompunând alcoolul în apă și acid acetic, acestea fiind eliminate ușor de organism, reducându-se astfel daunele oxidative la nivelul ficatului.
5. Echilibru natural și menținerea unei bune stări de sănătate
Consumul de apă hidrogenată fortifică mecanismele de apărare a corpului prin creșterea valorii pH-ului. Studiile au dovedit influența pozitivă a ionilor de hidrogen asupra imunității și a stării generale de bine.
CARACTERISTICI
Siguranță
 • Electrozi cu structură de tip rețea, placați cu titan: conținutul de hidrogen electrolitic atinge până la 600 ppb (părți per miliard) în 10 minute;
 • Fabricat din policarbonat alimentar, sigur în utilizare;
 • Cinci straturi impermeabile pentru a garanta siguranța electrică la exterior
 • Supapa de presiune a aerului eliberează automat presiuni în recipient de peste 1,5N.
Eficiență
 • Mic, ușor, portabil;
 • Baterie durabilă de tip litiu-polimer și reîncărcare facilă prin USB.
Eleganță
 • Aparatul afișează diferite lumini spectrale, în timpul procesului de hidrogenare.
Inteligență
 • Microcipul de ultimă generație detectează calitatea apei în timpul procesului de hidrogenare. 
INSTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE
1. Pornire
Apăsați butonul On/Off pentru 2-3 secunde. LED-ul va emite o lumină intermitentă și va fi emis un scurt semnal sonor.
2. Oprire
Apăsați butonul On/Off pentru 2-3 secunde, LED-ul se stinge și vor fi emise trei scurte semnale sonore.
3. Mod de funcționare
Din momentul punerii în funcțiune, purificatorul va efectua un proces electrolitic complet cu durata de 10 minute, după finalizarea căruia vor fi emise șase semnale sonore lungi. Lumina albastră va rămâne pornită timp de cinci minute, apoi recipientul se va închide automat.
4. Atenționare privind descărcarea acumulatorului
În cazul descărcării eminente a acumulatorului, lumina roșie va semnaliza timp de trei secunde și vor fi emise trei scurte semnale sonore.
5. Atenționare privind lipsa apei sau a detectării unui alt lichid
După punerea în funcțiune, dacă în recipient nu există apă sau dacă a fost introdus un alt lichid în afară apei demineralizate, lumina roșie va semnaliza de trei ori, după care purificatorul se va închide automat.
6. Încărcarea
Mai întâi, asigurați-vă că aparatul este oprit. Deschideți apoi capacul portului pentru încărcare și conectați încărcătorul la sursa de electricitate. Perioada de încărcare estimată: 1½ - 2 ½ ore. Lumina roșie rămâne intermitentă în timpul încărcării și se estompează la încărcarea completă a bateriei. Lumina roșie va semnaliza de câteva ori înainte ca aparatul să se închidă, în cazul în care bateria este suficient încărcată. Aparatul nu poate fi pus în funcțiune în timpul încărcării.
 
SPECIFICAȚII TEHNICE
Tensiunea de încărcare: 5.0 V CC
Curent nominal: ≤5.500 mA
Dimensiuni: 206 mm (H) x 64mm
 
PRECAUȚII
Pentru folosirea corectă a Purificatorului, vă rugăm să aveți în vedere următoarele instrucțiuni:
(ATENȚIE: folosirea incorectă a aparatului, fără considerarea măsurilor de siguranță, poate crea daune, răniri sau decese.)
1. Nu poziționați aparatul în proximitatea unei surse de foc sau sub acțiunea directă a razelor soarelui. Nu lăsați aparatul în mașină, în zilele toride. Nu depozitați aparatul într-un mediu cu temperatură ridicată, deoarece pot apărea fisuri ale produsului.
2. Nu distrugeți produsul prin incinerare, deoarece bateria poate exploda. 
3. Nu puneți în aparat lichide inflamabile, deoarece acestea pot exploda sau lua foc.
4. Nu încălziți aparatul în cuptorul cu microunde, nu îl spălați în mașina de spălat vase, deoarece aparatul se poate fisura, iar bateria poate exploda.
5. Nu spălați cu apă adaptorul de alimentare sau mufa de conectare, deoarece se pot provoca șocuri electrice, scurt-circuite sau incendii.
6. Nu spălați produsul prin scufundare în apă, deoarece se poate defecta circuitul electric. 
7. Nu încărcați produsul într-un mediu cu umiditate ridicată, întrucât se poate produce electroșoc sau defecte ale circuitelor electrice.
8. Nu dezintegrați și nu modificați produsul, eventualele defecțiuni cu aceste cauze nefiind acoperite de garanție.
9. Persoanele cu implante medicale, precum stimulator cardiac, nu pot consuma apă hidrogenată. Dispozitivul medical intern poate fi afectat de micro-curentul produs odată cu hidrogenarea apei.
10. Curățați produsul în mod regulat, pentru a nu cauza deteriorarea funcțiilor de bază, acesta putând rugini sau căpăta miros neplăcut.
11. Este interzisă introducerea de apă caldă în aparat. Temperatura recomandată pentru funcționarea corectă a Purificatorului este 5 - 35°C.
 
NOTE
1. Citiți cu atenție Instrucțiunile de Utilizare pentru a înțelege modul de folosire al aparatului; păstrați-le pentru viitoare consultări.
2. Folosiți apă minerală plată sau apă fiartă și răcită pentru producerea apei hidrogenate; nu folosiți alte lichide.
3. Încărcați produsul numai cu încărcătorul original; nu folosiți încărcătoare incompatibile.
4. În timpul încărcării, asigurați-vă că aparatul este închis.
5. Așezați produsul cu grijă și evitați căderea accidentală.
6. Aparatul va fi folosit la o temperatură între 5 - 35°C;
7. Apa îmbogățită cu hidrogen nou-produsă va fi consumată în decurs de două ore.
8. Nu depășiți nivelul "MAX" la adăugarea apei în aparat.
9. Când produceți apă îmbogățită cu hidrogen, supapa capacului poate avea mici scurgeri de apă și pot exista sunete de evaporare, acestea fiind normale.
10. Înainte de prima utilizare a aparatului, este recomandată clătirea cu apă. Nu atingeți generatorul în timpul spălării. Apoi, umpleți aparatul cu apă până la nivelul MAX, asigurându-vă astfel că generatorul de hidrogen este acoperit de apă timp de 12-24 de ore (temperatura apei din recipient nu trebuie să depășească 35°C). După această procedură puteți folosi aparatul. 
 
Accesorii:
Denumire Cantitate Observații
Purificator de apă pe bază de ioni de hidrogen Hyper-H Health CUP 1  
Încărcător 1  
Cablu de încărcare tip USB 1  
Instrucțiuni 1  
Certificat de garanție 1  
Certificat de conformitate 1  
 
 
Remedierea defecțiunilor:
Defecțiune Posibilă cauză Remediere
Indicatorul luminos este stins în timpul încărcării. Contact slab cu priza de alimentare.
 Introducere incorectă a încărcătorului.
Înlocuiți cu o priză funcțională.
 
Introduceți mufa încărcătorului în mod corespunzător.
Incapacitate de a porni / utiliza produsul. Încărcare insuficientă Încărcați bateria
Niveluri scăzute de hidrogen Orificii de ventilație blocate. Curățați orificiile pentru îndepărtarea depunerilor.
 
Observații: Clienții pot contacta serviciul de mentenanță pentru rezolvarea oricărei defecțiuni nemenționate în tabelul de mai sus. Pentru servicii de mentenanță, vă rugăm să prezentați certificatul de garanție. Nu este permisă dezasamblarea produsului decât în service.
 
ÎNTREBĂRI FRECVENTE
1. De cât timp este nevoie pentru ca aparatul să producă apă hidrogenată? Cum ne asigurăm că procesul de hidrogenare este complet?
Procesul de hidrogenare complet durează aproximativ zece minute. La finalizarea procesului, lumina albastră se va stinge.
 
2. Ce temperatură trebuie să aibă apa ce urmează a fi hidrogenată?
Temperatura apei trebuie să fie cuprinsă între 5 și 35°C.
 
3. Calitatea diferită a apei afectează timpul de hidrogenare? Ce calitate a apei trebuie să folosesc?
Timpul de hidrogenare al apei este același. Folosiți apă minerală plată sau apă fiartă și răcită. Nu folosiți alte lichide!
 
4. La turnarea apei în recipient, poate fi depășit indicatorul de nivel maxim? Care este riscul în cazul depășirii limitei?
Apa nu trebuie să depășească nivelul maxim. În caz contrar, recipientul va avea scurgeri în timpul procesului de hidrogenare, din cauza presiunii ridicate din interior.
 
5. Putem repeta procesul de hidrogenare pentru același pahar cu apă? După ce este hidrogenată apa, în cât timp trebuie consumată?
Nu recomandăm hidrogenarea repetată a aceleași cantități. Se recomandă consumul apei în interval de 2 ore de la hidrogenare.
 
6. După hidrogenarea unei cantități de apă de la robinet, poate fi aceasta consumată imediat?
Apa poate fi consumată imediat după hidrogenare. Rețineți că apa de la robinet trebuie să fie potabilă, pentru a evita îmbolnăvirea.
 
7. Cum se curăță interiorul și exteriorul Purificatorului de apă pe bază de ioni de hidrogen?
La exterior, aveți grijă ca în timpul spălării să nu se infiltreze apă în mufa de încărcare, pentru a evita un scurtcircuit sau deteriorarea aparatului. Spălați aparatul cu apă, precum o cană obișnuită. Nu este recomandată curățarea interiorului cu detergent.
 
8. Pot să îndepărtez apa, folosind un uscător de vase? Poate fi spălat aparatul în mașina de spălat vase? Pot să îl dezinfectez în instalațiile mediale speciale?
Nu! Având în vedere faptul că recipientul este un dispozitiv special, prin plasarea acestuia în diferite aparate – uscător, mașină de spălat, aparat de dezinfectat, îi va afecta funcția electrică.
 
9. Poate fi încărcat cu ajutorul unui încărcător portabil?
Da, poate fi folosit încărcătorul electric portabil.
 
10. De cât timp este nevoie pentru o încărcare completă a bateriei? După încărcarea acesteia, câte cicluri de hidrogenare a apei pot fi efectuate?
Este nevoie de aproximativ 2 ore pentru încărcarea bateriei. Cu o încărcare completă pot fi efectuate aproximativ 10 hidrogenări.
 
11. Pot schimba bateria? Care este durata de viață a bateriei?
Bateria nu poate fi schimbată de către client, ci doar în unitatea service specializată. Durata de viață a bateriei depinde de frecvența reîncărcărilor, respectiv de câte ori a fost încărcată complet și de câte ori a fost utilizată până la descărcarea totală. Folosită în mod normal, durata de viață a bateriei poate crește cu până la 80%, iar numărul de reîncărcări depășește 300. Cu toate acestea, nu recomandăm folosirea aparatului până la descărcarea completă a bateriei la fiecare ciclu de utilizare.
 
12. Care este durata de viață a mecanismului intern?
În condiții de utilizare normală, timp de peste cinci ani.
 
13. Cum procedez în cazul în care produsul se deteriorează?
Potrivit condițiilor de garanție, dacă produsul nu a fost deteriorat din cauza folosirii inadecvate, perioada de garanție care include reparații gratuite este de un an de la data achiziționării produsului. Dacă defecțiunile apar după finalizarea perioadei de garanție, compania va oferi servicii de reparații contra cost.

Informații suplimentare ale produsului

PV (Puncte Valorice): 900.0
Cantitate / Flacon: 330 ml
 

Specificatii Tehnice: Tensiunea de încărcare: 5.0 V CC Curent nominal: ≤5.500 mA Dimensiuni: 206 mm (H) x 64mm

Precautii: Pentru folosirea corectă a Purificatorului, vă rugăm să aveți în vedere următoarele instrucțiuni: (ATENȚIE: folosirea incorectă a aparatului, fără considerarea măsurilor de siguranță, poate crea daune, răniri sau decese.) 1. Nu poziționați aparatul în proximitatea unei surse de foc sau sub acțiunea directă a razelor soarelui. Nu lăsați aparatul în mașină, în zilele toride. Nu depozitați aparatul într-un mediu cu temperatură ridicată, deoarece pot apărea fisuri ale produsului. 2. Nu distrugeți produsul prin incinerare, deoarece bateria poate exploda. 3. Nu puneți în aparat lichide inflamabile, deoarece acestea pot exploda sau lua foc. 4. Nu încălziți aparatul în cuptorul cu microunde, nu îl spălați în mașina de spălat vase, deoarece aparatul se poate fisura, iar bateria poate exploda. 5. Nu spălați cu apă adaptorul de alimentare sau mufa de conectare, deoarece se pot provoca șocuri electrice, scurt-circuite sau incendii. 6. Nu spălați produsul prin scufundare în apă, deoarece se poate defecta circuitul electric. 7. Nu încărcați produsul într-un mediu cu umiditate ridicată, întrucât se poate produce electroșoc sau defecte ale circuitelor electrice. 8. Nu dezintegrați și nu modificați produsul, eventualele defecțiuni cu aceste cauze nefiind acoperite de garanție. 9. Persoanele cu implante medicale, precum stimulator cardiac, nu pot consuma apă hidrogenată. Dispozitivul medical intern poate fi afectat de micro-curentul produs odată cu hidrogenarea apei. 10. Curățați produsul în mod regulat, pentru a nu cauza deteriorarea funcțiilor de bază, acesta putând rugini sau căpăta miros neplăcut. 11. Este interzisă introducerea de apă caldă în aparat. Temperatura recomandată pentru funcționarea corectă a Purificatorului este 5 - 35°C.

Note: 1. Citiți cu atenție Instrucțiunile de Utilizare pentru a înțelege modul de folosire al aparatului; păstrați-le pentru viitoare consultări.
2. Folosiți apă minerală plată sau apă fiartă și răcită pentru producerea apei hidrogenate; nu folosiți alte lichide.
3. Încărcați produsul numai cu încărcătorul original; nu folosiți încărcătoare incompatibile.
4. În timpul încărcării, asigurați-vă că aparatul este închis.
5. Așezați produsul cu grijă și evitați căderea accidentală.
6. Aparatul va fi folosit la o temperatură între 5 - 35°C;
7. Apa îmbogățită cu hidrogen nou-produsă va fi consumată în decurs de două ore.
8. Nu depășiți nivelul "MAX" la adăugarea apei în aparat.
9. Când produceți apă îmbogățită cu hidrogen, supapa capacului poate avea mici scurgeri de apă și pot exista sunete de evaporare, acestea fiind normale.
10. Înainte de prima utilizare a aparatului, este recomandată clătirea cu apă. Nu atingeți generatorul în timpul spălării. Apoi, umpleți aparatul cu apă până la nivelul MAX, asigurându-vă astfel că generatorul de hidrogen este acoperit de apă timp de 12-24 de ore (temperatura apei din recipient nu trebuie să depășească 35°C). După această procedură puteți folosi aparatul. 
 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 9:00 - 21:00

0741340740 office@superbio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!