Aparat multifunctional pentru masajul picioarelor, TM-2005

TIENS
-10%
2.142,00 RON   1.927,80 RON
Aparatul multifuncţional pentru masajul picioarelor TM-2005 este conceput pe baza terapiei prin masaj a Medicinei Tradiționale Chineze, care presupune efectuarea de tratamente prin localizarea și masarea centrilor reflexogeni din anumite zone ale corpului uman. Aparatul multifuncţional pentru masajul picioarelor îmbunătățește circulaţia sângelui, ajută la eliminarea toxinelor şi poate îndepărta stresul, pentru ca dumneavoastră să vă simţiţi sănătoşi şi în formă.
Momentan indisponibil

Durata de livrare: Livrare in 48 de ore

Cod Produs: 148 Ai nevoie de ajutor? 0741340740
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)
Aparat multifuncţional pentru masajul picioarelor, TM-2005
(punctaj 450 PV/360 BV daca este achizitionat la pret intreg pentru PACHET DE INSCRIERE)

MOD DE UTILIZARE

1. Asiguraţi-vă că întrerupătorul (7) este în poziţia închis (OFF) şi conectaţi ştecherul la priză.
2. Așezați aparatul într-o poziţie fixă pe sol, apoi puneți-vă picioarele în aparat.
3. Întrerupătorul (7) este butonul principal. Comutați-l în poziția ON pentru funcționare și în poziția OFF pentru întreruperea alimentării.
4. ON/OFF (1) este butonul Pornit/Oprit. Porniţi aparatul de masaj apăsând întâi pe ON/OFF, apoi puteţi alege funcţiile „Auto” (2), „Mod de masaj prin frământare” (3), „Vibraţii” (4) sau „Indicator luminos” (5). Pentru a opri funcționarea aparatului, apăsați încă o dată pe ON/OFF. Fiecare apăsare va fi însoţită de un semnal sonor şi aprinderea unui led roşu.
5. AUTO (2) este tasta pentru selectarea programului automat. Odată pornit aparatul, funcţia de masaj a gambei şi de masaj prin vibraţii a tălpii vor acţiona concomitent la prima apăsare a butonului AUTO. Fiecare apăsare va fi însoţită de un semnal sonor şi aprinderea unui led roşu.
6. CLAMP (3) este tasta pentru masajul prin „presiune alternantă” a gambei. Există trei tipuri diferite de masaj al gambei prin „frământare”, la alegere. Odată aparatul pornit, modul nr. 1 de masaj al gambei va fi activat la prima apăsare a tastei CLAMP, modul nr. 2 va fi activată la a doua apăsare și modul nr. 3 la a treia apăsare. Încheierea programului va fi marcată printr-un indicator luminos de culoare roşie.
7. VIBRATE (4) reprezintă tasta de activare a masajului prin vibraţii. Există trei tipuri diferite de masaj prin vibraţii, la alegere. Odată aparatul pornit, modul nr. 1 de masaj prin vibraţii va fi activat la prima apăsare a butonului VIBRAŢII, modul nr. 2 la a doua apăsare și modul nr. 3 la a treia apăsare. Toate funcţiile de masaj prin vibraţii se vor încheia la a patra apăsare. Fiecare apăsare va fi însoţită de un semnal sonor şi un indicator luminos de culoare roşie.
8. INDICATOR LUMINOS reprezintă butonul pentru semnalizare luminoasă. Odată aparatul pornit, indicatorul luminos va fi pornit la prima apăsare a butonului corespunzător şi se va stinge la a doua apăsare a aceluiaşi buton. Fiecare apăsare va fi însoţită de un semnal sonor şi un indicator luminos de culoare roşie.
9. Pliați mânerul și ajustați poziția aparatului astfel încât acesta să stea fix, atunci când nu îl folosiți.
10. Durata de timp prestabilită pentru programul automat şi cel manual este stabilită în intervale de câte 15 minute. Dacă doriţi să continuaţi utilizarea după ce timpul a expirat, vă rugăm să apăsaţi butonul ON/OFF (1) încă o dată, apoi să repetaţi pasul 4.
11. În perioadele de neutilizare apăsaţi întrerupătorul (7) pentru a întrerupe alimentarea, apoi scoateţi ştecherul din priză. În caz contrar, precauţiile indicate la punctul 19 pot surveni. 

CARACTERISTICI

Stimulează circulaţia sangvină la nivelul picioarelor şi are efecte pozitive asupra următoarelor afecţiuni ale acestora:
 • Ajută corpul să elimine toxinele şi ameliorează aspectul pielii:
 • Ameliorează tensiunea musculară la nivelul picioarelor şi reduce stresul.
 • Stimulează circulaţia sângelui, prevenind afecțiunile degenerative ale piciorului.
 • Stimulează punctele de acupunctură de la nivelul picioarelor. Drept urmare, activează metabolismul la nivel celular și fortifică sistemul imunitar.
 • Reduce procesele inflamatorii și durerile articulare (artralgie), efectele hidropiziei locale și ale reumatismului.
 • Ameliorează suferinţa cauzată de varice şi senzaţia de amorţeală de la nivelul picioarelor. 
Ajută corpul să elimine toxinele şi ameliorează aspectul pielii
 • Favorizează circulaţia limfatică.
 • Uşurează procesul de excreţie la nivelul glandelor sebacee.
 • Reduce acumularea de grăsime de la nivelul picioarelor.
 • Ajută la menţinerea picioarelor în formă.

Informații suplimentare ale produsului

PV (Puncte Valorice): 450.0

 

Scrie un review


Suport clienti 9:00 - 21:00

0741340740 office@superbio.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!